Tilat ja tekniikka

Tilat

Villa Härmälänranta on tasokas sauna-, kokous- ja juhlatila, joka sijaitsee vain 5 km päässä Keskustorilta Pyhäjärven rannassa Tampereella. Tasokkaisiin 300 neliön edustustiloihin mahtuu kokoustamaan ja ruokailemaan 80 vierasta. Asiakas tuo aina tilaisuuteen omat alkoholijuomat. Juomille on varattu kaksi jääkaappia

Kesäaikana terassia hyödyntäen tiloihin mahtuu 100 henkilöä. Rakennukseen kuuluu juhlatila, 2 saunaa sekä suuri terassi. Heti terassin edestä aukeaa näköala Härmälänsaaren venesatamaan. Rannassa on laituri, josta pääsee helposti uimaan.

Villa Härmälänranta on valmistunut vuonna 2011 ja tilojen suunnittelussa on otettu huomioon liikuntaesteettömyys. Piha-alue, läheiset ulkoilualueet ja Pyhäjärven vesistö tarjoavat erinomaiset puitteet aktiviteettiohjelmille. Pienvenesataman laivalaituriin on mahdollista rantautua kaikilla Pyhäjärven risteilyaluksilla.

Teemme yhteistyötä Tapahtumatuotanto Voltin kanssa.

Puitteet,pysäköinti ja säännöt

Villan piha-aluetta, läheisiä ulkoilualueita sekä Pyhäjärven vesistöä on mahdollista hyödyntää erilaisiin aktiviteettiohjelmiin. Villassa on hyvä pitää mitkä tahansa juhlat, häät, saunaillat, illalliset/lounaat, kokoukset ja virkistystilaisuudet ja sekä pikkujoulut.

Villa Härmälänrannan keittiötä ei vuokrata, joten tilaisuuksien ruokatarjoilu tulee aina omasta keittiöstämme. Poreammeen käyttö ei sisälly tilavuokraan, vaan siitä veloitetaan erikseen.Alkoholijuomat tulevat aina asiakaan toimittamana. Juomille on varattu kaksi jääkaappia.

Pysäköinti tapahtuu 200 metrin päässä olevassa Lehtokonetehtaan Pysäköinti Oy;n pysäköintihallissa osoitteessa Lättähatunkatu 1. Pysäköinti maksetaan käyttämällä eParking-sovellusta. Pysäköintihallissa on mahdollisuus sähköauton lataukseen. Pysäköinti maksaa 0-2 tuntia 1€/h ja seuraavat tunnit 0,5€/h. Vuorokausi 10€/vrk.

Pysäköinti on mahdollista myös Villa Härmälänrantaan johtavan Valmetinkadun pysäköintiruuduissa. Kello 08.00-17.00 välissä kahden tunnin maksuton pysäköinti tapahtuu parkkikiekolla ja kello 17.00 jälkeen pysäköinti on maksutonta.

 

1. VARAUS
Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista on sovittava etukäteen tilan omistajan kanssa ja niistä voidaan veloittaa erillinen maksu. Tilan varaajan pitää olla täysi-ikäinen. Varausmaksun (250 euroa) suorittamisen jälkeen varaus on tilan omistajaa sitova. Varausmaksu hyvitetään loppulaskussa.

Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen tilassa on kielletty.

2. PERUUTUS
Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muuten korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta. Pandemiaan liittyvissä peruutuksissa noudatetaan löyhempiä säännöksiä.

3. VAHINGOT
Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä. Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.

Tilat tulee siivota ohjeiden mukaan vuokra-ajan päättymiseen mennessä ellei muusta ole sovittu. Mikäli siivousohjeita ei ole noudatettu, varauksen tekijää voidaan jälkikäteen laskuttaa toteutuneiden kustannusten mukaan.

4. JÄRJESTYS
Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu.

Tupakointi sisätiloissa on kielletty.

Vuokraaja vastaa tilojen lukitsemisesta vuokra-ajan päättyessä.

5. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen juha.levomaki@villaharmalanranta.fi tai puhelimitse numeroon 0440650651. Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

Force majeure: Vuokratilassa olevien laitteiden ja kalusteiden rikkoontuminen voi ilmetä henkilökunnalle vasta tilaisuutta edeltävän yönä siivouksen yhteydessä. Tällöin puutteet eivät oikeuta reklamointiin tai korvaavan tuotteen asentamista vuokratilaan välittömästi. Erikseen veloitettavien palvelujen/tuotteiden puuttumisen kohdalla neuvotellaan hyvityksestä asiakkaan kanssa.

 
 

Tekniikka

WiFi, videotykki, 75″ TV, bluetooth yhteys ja äänentoisto.

Juhlasaliin on mahdollista järjestää tilaa esiintymislavalla ja/tai tanssilattialle.

Videotykki sekä TV ovat varustettu tarvittavilla liitännöillä esimerkiksi läppäriin.

Villa Härmälänranta

  • Viimankatu 2, Härmälänsaari satama
  • 33900 Tampere