Tilat ja tekniikka

Tilat

Villa Härmälänranta on tasokas sauna-, kokous- ja juhlatila, joka sijaitsee vain 5 km päässä Keskustorilta Pyhäjärven rannassa Tampereella. Tasokkaisiin 300 neliön edustustiloihin mahtuu kokoustamaan ja ruokailemaan 80 vierasta.

Kesäaikana terassia hyödyntäen tiloihin mahtuu 100 henkilöä. Rakennukseen kuuluu juhlatila, 2 saunaa sekä suuri terassi. Heti terassin edestä aukeaa näköala Härmälänsaaren venesatamaan. Rannassa on laituri, josta pääsee helposti uimaan.

Villa Härmälänranta on valmistunut vuonna 2011 ja tilojen suunnittelussa on otettu huomioon liikuntaesteettömyys. Piha-alue, läheiset ulkoilualueet ja Pyhäjärven vesistö tarjoavat erinomaiset puitteet aktiviteettiohjelmille. Pienvenesataman laivalaituriin on mahdollista rantautua kaikilla Pyhäjärven risteilyaluksilla.

Teemme yhteistyötä Tapahtumatuotanto Voltin sekä Finland Eventsin kanssa.

Puitteet ja pysäköinti

Villan piha-aluetta, läheisiä ulkoilualueita sekä Pyhäjärven vesistöä on mahdollista hyödyntää erilaisiin aktiviteettiohjelmiin. Rannassa on laituri, josta helposti pääsee uimaan ja viilentymään löylyjen välissä. Villassa on hyvä pitää mitkä tahansa juhlat, häät, saunaillat, illalliset/lounaat, kokoukset ja virkistystilaisuudet ja sekä pikkujoulut.

Pysäköinti rannassa satamatoimiston alueella. Yhden vuorokauden pysäköintiin oikeuttavan lapun saat meiltä.

Tekniikka

WiFi, videotykki, 75″ TV, bluetooth yhteys ja äänentoisto.

Juhlasaliin on mahdollista järjestää tilaa esiintymislavalla ja/tai tanssilattialle.

Videotykki sekä TV ovat varustettu tarvittavilla liitännöillä esimerkiksi läppäriin.

Villa Härmälänranta

  • Viimankatu 2, Härmälänsaari satama
  • 33900 Tampere